Alle collecties
Zwembaden
Algemeen
ZwemApp 'Rotterdam zwemt'
ZwemApp 'Rotterdam zwemt'
Yvonne Mollenbrok avatar
Geschreven door Yvonne Mollenbrok
Meer dan een week geleden bijgewerkt

ZwemApp ‘Rotterdam zwemt’

Wil jij op de hoogte zijn van alles rondom het zwembad? Bijvoorbeeld de vorderingen van je kind volgen van de zwemles, programmering, tarieven of dat er onverwachts een activiteit uitvalt? Download dan de Zwemapp Rotterdam Zwemt.

Je vindt de ‘Rotterdam zwemt app’ in de

App Store (Apple) of de Google Play Store (Android). Daar kun je de app gratis downloaden. Daarna moet je een account aanmaken.

Een account aanmaken doe je als volgt:

1. Ga naar https://shop.sportbedrijfrotterdam.nl/ForgotPassword en selecteer de optie ‘via e-mailadres’

2. Je ontvangt op jouw opgegeven mailadres een mail met gebruikersnaam en wachtwoord. (let op! Dit kan maximaal 4 uur duren. Kijk ook in je ‘spam’ wanneer je geen mail binnen krijgt)

3. Open daarna de ‘Rotterdam zwemt app’. Klik op ‘leerling volgen’ en log in met de gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord.

4. Klik daarna op de naam van jouw kind. Je ziet 3 tabbladen. Bij het tabblad ‘lessen’ kun je zien op welke dag en tijdstip jouw kind is ingedeeld voor zwemles.

Wachtwoord vergeten?

Volg dan dezelfde stappen als hierboven. Via https://shop.sportbedrijfrotterdam.nl/ForgotPassword kun je jouw e-mail adres invullen. Je ontvangt daarna een mail voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

Was dit een antwoord op uw vraag?