Alles over Vrijzwemmen

Geen zin om je in het zweet te werken bij de aquasporten? Kom dan gezellig met familie, je vrienden of vriendinnen vrijzwemmen.

Yvonne Mollenbrok avatar
Geschreven door Yvonne Mollenbrok
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn in de zwembaden van het Sportbedrijf Rotterdam verschillende vormen van vrijzwemmen. Onderstaand vindt je ze allemaal. Op deze website kan je zien op welke dag en tijd je in welk zwembad terecht kunt.

Vrijzwemmen: Waterpret is voor iedereen; voor jong en oud. Spelen en spetteren in het water of rustig een baantje trekken. Er is voor ieder wat wils.

Dameszwemmen 18+/Vrijzwemmen dames: Speciaal voor dames van 18 jaar en ouder. Dameszwemmen is speciaal voor vrouwen die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen. Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving zwemmen en ontspannen. Tijdens het dameszwemmen zijn er geen heren aanwezig. 

Moeder en kind (jongens t/m 8 jaar):
Geniet samen met je dochter of zoon van het water. Gezellig spetteren, spelen en vertrouwd raken met het water staan centraal. Niet alleen goed voor het vertrouwen, maar ook voor de band tussen moeder en kind.

Vrijzwemmen heren: Herenzwemmen is speciaal voor heren die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere heren willen zwemmen. Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving zwemmen en ontspannen. Tijdens het herenzwemmen zijn er geen dames aanwezig.

Vrijzwemmen 55+: Waterpret is voor iedereen. Ook als je al iets ouder bent. Speciaal voor de groep 55+ bieden wij vrijzwemmen aan. Even rustig een baantje trekken of lekker werken aan de conditie. Alles is mogelijk.

Ik heb een RotterdamPas, wat zijn dan de kosten?  
Met de RotterdamPas mag je 1 keer gratis banen- of vrijzwemmen, vervolgens krijg je € 0,50 korting.

Kan je ook een meerbadenkaart kopen en wat kost het?
Ja dat kan. Sportlocaties - Sportbedrijf Rotterdam — Sportbedrijf Rotterdam


Hoe lang is de meerbadenkaart geldig?
De 12 badenkaart is 6 maanden geldig, de 25 badenkaart is 1 jaar geldig.

Staat je vraag er niet bij?
Mail hem naar info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel 010-8080880. We helpen je graag.

Was dit een antwoord op uw vraag?