Tarieven 2024
Yvonne Mollenbrok avatar
Geschreven door Yvonne Mollenbrok
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom stijgen de tarieven?

Door de stijgende energiekosten, stijgende inkooprijzen en inflatie zijn we genoodzaakt tot een tariefstijging per 1 januari 2024. Ook is er een (landelijk) tekort aan personeel, waardoor we vaker duurdere, externe medewerkers inzetten.

Blijven jullie de goedkoopste met zwemles in Rotterdam?

Ondanks de verhogingen kunnen wij onze zwemlessen blijven aanbieden tegen prijzen die lager liggen dan elders in Rotterdam. Als team streven wij naar de best mogelijke kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Wat doen jullie eraan om de tarieven zo laag mogelijk te houden?

We doen altijd ons uiterste best om de tarieven zo laag mogelijk te houden. We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het energiezuinig maken van onze accommodaties, door onder andere het plaatsen van zonnepanelen, verbeteren van isolatie en het plaatsen van gasloze verwarmingssystemen. In de zwembaden hebben we ook de watertemperatuur op sommige plekken wat verlaagd, evenals de temperatuur van het douchewater. Daarnaast zetten we vol in op het opleiden van nieuw personeel. Samen met Albeda Sportcollege bieden wij een nieuw en uniek éénjarig leerwerktraject (BBL) aan voor toekomstige zwemonderwijzers.

Waar vind ik de actuele tarieven?

De actuele tarieven vind je op de pagina van de locatie waar jij zwemt. https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/locaties/Zwembaden Klik door naar de locatie van jouw keuze om de tarievenflyer te downloaden.

Ik heb moeite om de zwemles van mijn kind te betalen, wat kan ik doen?

Ook wanneer een kind om financiële redenen niet kan deelnemen aan de zwemlessen, kan na toetsing van het inkomen, een speciaal fonds van Stichting Meedoen Rotterdam uitkomst bieden. Neem in dit geval contact op met deze organisatie en met ons.

Was dit een antwoord op uw vraag?