In eerdere berichtgeving is aangegeven dat we voorlopig geen kosten in rekening zouden brengen voor huur van velden, zalen en baden. Daarvoor waren wij in afwachting van regelingen van de gemeentelijke- en Rijksoverheid. We hebben inmiddels met de gemeente afgesproken één lijn te trekken voor alle partijen in Rotterdam. Dat betekent dat we de huurkosten in rekening brengen. We komen sportaanbieders echter wel tegemoet. De regelingen die wij aanbieden zijn op maat voor verschillende soorten huurders. Hierover zijn de huurders per mail geïnformeerd.

Permanente huurders

Voor permanente huurders is er de mogelijkheid tot uitstel van betaling met 3 maanden. Aanvraag uitstel van betaling of betalingsregeling kan tot 6 mei, uitsluitend via deze link. Wanneer dit uitstel van betaling onvoldoende helpt, kun je contact opnemen over een aanvullende betalingsregeling.

Vaste huurders
Voor vaste huurders bieden we de mogelijkheid om met terugwerkende kracht de huur op te zeggen per 6 april 2020. De maand opzegtermijn die we normaliter hanteren vervalt dus in deze specifieke situatie.

Incidentele verhuur en abonnementen
Voor sporters die af en toe een zaal of squashbaan huren verandert er niks en geldt nog steeds dat niet-genoten uren zullen worden terugbetaald of verzet. Alle abonnementen, leskaarten en badenkaarten voor zwemmen worden zoals eerder aangegeven kosteloos verlengd voor de periode dat we gesloten zijn geweest.


Wil je gebruik maken van een buitensportaccommodatie bij jou in de buurt?
Lees hier meer over

Heeft u het antwoord gevonden?