Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam?

Met de verzelfstandiging neemt Sportbedrijf Rotterdam het beheer en de exploitatie van gemeentelijke Rotterdamse sportlocaties over. Sportbedrijf Rotterdam zorgt ervoor dat sportaanbieders en sporters eenvoudig de juiste sportlocaties vinden in de stad om hun sport aan te bieden of om zelf te sporten. Bovendien geven wij invulling aan de sportprogrammering en ondersteunen we sportaanbieders. De gemeente Rotterdam is aandeelhouder en opdrachtgever van Sportbedrijf Rotterdam. 

Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport?

Sportbedrijf Rotterdam werkt nauw samen met Rotterdam Sportsupport. Sportbedrijf Rotterdam helpt sportaanbieders bij het vinden van een geschikte locatie, het promoten van hun sportaanbod en nieuwe kansen zien. Met als doel om alle Rotterdammers in beweging te krijgen. Rotterdam Sport Support helpt sportverenigingen (en stichtingen) om hen vitaler te maken. Ze beantwoordt vragen over juridische zaken, helpt bij het schrijven van een beleidsplan en het werven van vrijwilligers.

Sportbedrijf Rotterdam en TopSport Rotterdam?

Sportbedrijf Rotterdam werkt nauw samen met Topsport Rotterdam. Sportbedrijf Rotterdam heeft als doel om alle Rotterdammers in beweging te krijgen en houden. Topsport Rotterdam richt zich specifiek op topsporters en topsportverenigingen. Ze zet zich in voor de nationale en internationale positionering van Rotterdam als sportstad.

Heb je vragen? Mail ons info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel (010) 8080880.

Heb je het antwoord gevonden?