Binnen de gemeente Rotterdam (dus ook in Hoek van Holland, Hoogvliet en Rozenburg) zijn 87 sportcomplexen en er zijn 122 verenigingen, clubs, stichtingen die gebruik maken van deze sportcomplexen.
Het merendeel zijn voetbalverenigingen, maar er zijn bv. ook handbal-, korfbal-, rugby-, tennis-, American Football- en Jeu de Boulesverenigingen.
Zij maken gebruik van een sportcomplex dat bestaat uit gras- en/of kunstgrasvelden.

Overdag worden de sportcomplexen gebuikt door scholen voor de lessen Lichamelijk Opvoeding, maar ook voor sportdagen.

Er zijn twee complexen die incidenteel gehuurd kunnen worden, maar ook voor een langere periode, dat zijn sportcomplex Olympia en sportcomplex Vreelust.

Hoe kan ik éénmalig een sportveld huren?
Stuur een mailtje met alle gegevens (gewenste datum, tijdstip, locatie) naar info@sportbedrijfrotterdam.nl, vervolgens zal de Productspecialist Buitensport contact opnemen over de (on)mogelijkheden.

Als ik voor een langere periode een veld wil huren, wat moet ik dan doen?
Stuur een mailtje met alle gegevens (gewenste datum, tijdstip, locatie) naar info@sportbedrijfrotterdam.nl, vervolgens zal de Productspecialist Buitensport contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Wat zijn de kosten?
De prijs voor de huur van een veld is afhankelijk van de ondergrond van het veld, het type organisatie en de duur van het gebruik. De Productspecialist Buitensport kan je hierover informeren.

Ik ben gymleraar op een school en ik wil graag een sportveld gebruiken voor de gymlessen. Hoe regel ik dat?
Opgave van de uren voor het gebruik van de sportvelden ten behoeven van de lessen Lichamelijk Opvoeding kan middels deze link:
https://nl.surveymonkey.com/r/schoolgebruik-buitensport-2019-2020

Ik wil graag een sportveld huren, maar niet op Olympia of Vreelust. Bij wie moet ik dat aanvragen?
Stuur een mailtje met alle gegevens (gewenste datum, tijdstip, locatie) naar info@sportbedrijfrotterdam.nl, vervolgens zal de Productspecialist Buitensport contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen.


Staat je vraag er niet bij?
Mail hem dan naar info@sportbedrijfrotterdam.nl, of bel 010-8080880.
We helpen je graag.Heeft u het antwoord gevonden?