Zwangerschapszwemmen:
Optimaal genieten van jouw zwangerschap in heerlijk water. Dat kan tijdens Zwangerschapszwemmen. Door opwaartse kracht van het water voel je jezelf bijna gewichtsloos, waardoor je conditionele en spierversterkende oefeningen makkelijk af kunt wisselen met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Al deze oefeningen kun je op eigen tempo en niveau uitvoeren

Tot wanneer in de zwangerschap mag ik nog zwemmen?  
Als je vliezen zijn gebroken en je vruchtwater hebt verloren, dan mag je niet meer zwemmen. De baby wordt dan niet meer door de vliezen beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Trimzwemmen, ook voor 50+ers:
Houd je van zwemmen, maar train je door alleen banenzwemmen jouw conditie niet voldoende? Wil je je techniek beter beheersen en meer motivatie krijgen? Kom dan naar trimzwemmen.

FiftyFit:
Bewegen in warm water is goed voor lijf en leden. In water kun je makkelijker bewegen, waardoor het stijver worden van spieren en gewrichten tegengegaan wordt. Je kan ontspannen werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht voor een gezonde toekomst.

Fit en Soepel (meer beschikt voor 65+ers):
De woorden zeggen het al. Met deze les blijf je fit en soepel. Door de opwaartse kracht van het water kunnen spieren en gewrichten makkelijker bewegen, wat zorgt voor een verbetering van de algehele lichamelijke conditie. De les is ook zeer geschikt om te revalideren.

Wat zijn de kosten?
Kijk op de tarievenpagina van het zwembad.

In welke zwembaden worden deze lessen gegeven?
Deze kan je vinden op de roosters van de zwembaden.

Kan je ook een meerbadenkaart aanschaffen?

Ja dat kan, kijk voor de mogelijkheden op de tarievenpagina van het zwembad


Moet je je aanmelden voor deze lessen?
Nee, je hoeft je niet aan te melden, je kan altijd meedoen.

Staat je vraag er niet bij?
Mail hem naar info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel 010-8080880. We helpen je graag.

Heb je het antwoord gevonden?