Hieronder volgt een korte omschrijving van de verschillende aquasporten:

AquaBootcamp: AquaBootcamp is een powertraining, waarbij de conditie en kracht wordt verbeterd met een mix van zwemvormen en oefeningen aan de kant.

AquaDrums: Aquadrums is de ultieme combinatie van ritmisch drummen, heel veel plezier en de energie van een stevige work-out. Alle oefeningen zijn zo samengesteld dat ze zoveel mogelijk spiergroepen trainen. Met de speciaal ontworpen drumsticks wordt extra gebruik gemaakt van de weerstand van het water.

AquaJoggen: Is een soort hardlopen in het water. Dit doe je met behulp van een Wet-Belt. Met AquaJoggen train je al spieren in het water.

AquaJump: Je traint gelijktijdig armen, rug, buik en billen. Er wordt gebruik gemaakt van een trampoline. AquaJump is ontwikkeld voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderde atleten.

Aquarobics: Is voor iedereen die swingend wil werken aan zijn gezondheid. De actieve workout is een combinatie van cardio-, spier-en danstraining in het water

Floatfit: Is de nieuwste trend in en op het water. Floatfit is een intensieve interval training op een drijvende mat in het water, Aquabase. Leeftijd vanaf 16 jaar.

Swimfast: Er is aandacht voor de verschillende zwemslagen en het verfijnen van je techniek. Je werkt aan je coördinatievermogen, conditie en kracht. Tijdens de groepstraining maak je gebruik van uiteenlopende materialen en gerichte trainingsschema’s. Of je nu traint om je conditie te verbeteren, of voor een betere techniek; zo zwem je in één rechte baan op je doel af!

Hoe kan ik me inschrijven?

Online via deze website.

Wat zijn de kosten?

Kijk op de tarievenpagina van het zwembad

Kan ik ook een meerbadenkaart aanschaffen?

Ja dat kan, kijk voor de mogelijkheden op de tarievenpagina van het zwembad

Wat is het verschil tussen meerbadenkaart Aquasport en Aquasport Plus?

Met de Aquasport Plus kan je alle aquasporten volgen, inclusief floatfit en aquajump.

Bij de Aquasport meerbadenkaart is dit niet mogelijk.Staat je vraag er niet bij?
Mail hem naar info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel 010-8080880. We helpen je graag.


Heb je het antwoord gevonden?