Hieronder volgt een korte omschrijving van de verschillende aquasporten:

AquaBootcamp: AquaBootcamp is een powertraining, waarbij de conditie en kracht wordt verbeterd met een mix van zwemvormen en oefeningen aan de kant.

AquaDrums: Aquadrums is de ultieme combinatie van ritmisch drummen, heel veel plezier en de energie van een stevige work-out. Alle oefeningen zijn zo samengesteld dat ze zoveel mogelijk spiergroepen trainen. Met de speciaal ontworpen drumsticks wordt extra gebruik gemaakt van de weerstand van het water.

AquaJoggen: Is een soort hardlopen in het water. Dit doe je met behulp van een Wet-Belt. Met AquaJoggen train je al spieren in het water.

AquaJump: Je traint gelijktijdig armen, rug, buik en billen. Er wordt gebruik gemaakt van een trampoline. AquaJump is ontwikkeld voor iedereen, zowel voor beginners als gevorderde atleten.

Aquarobics: Is voor iedereen die swingend wil werken aan zijn gezondheid. De actieve workout is een combinatie van cardio-, spier-en danstraining in het water

Floatfit: Is de nieuwste trend in en op het water. Floatfit is een intensieve interval training op een drijvende mat in het water, Aquabase. 

Swimfast: Er is aandacht voor de verschillende zwemslagen en het verfijnen van je techniek. Je werkt aan je coördinatievermogen, conditie en kracht. Tijdens de groepstraining maak je gebruik van uiteenlopende materialen en gerichte trainingsschema’s. Of je nu traint om je conditie te verbeteren, of voor een betere techniek; zo zwem je in één rechte baan op je doel af!

Hoe kan ik me inschrijven?
Je hoeft je niet in te schrijven of aan te melden, je kunt zo meedoen.

Uitzondering: AquaJump en Floatfit
, voor deze aquasporten moet je je aanmelden bij het zwembad waar de lessen gegeven worden, dat kan online (je kan het formulier vinden op www.rotterdamzwemt.nl), bij het betreffende zwembad onder het kopje 'reservering lessen'.

Kan ik eerst een proefles volgen?  
Ja, een losse les kost € 6,20.
Voor AquaJump en Floatfit kost een los kaartje € 7,10


Wat zijn de kosten?
Een sportkaart € 5,10 (waar de lessen worden opgezet), vervolgens kan je kiezen uit een 6-lessenkaart € 33,70 of een 12-lessenkaart voor € 63,70.
Voor AquaJump en Floatfit is een 6-lessenkaart € 38,10 of een 12-lessenkaart
€ 71,70.

Ik heb een RotterdamPas, wat zijn dan de kosten?
Heb je een RotterdamPas dan krijg je € 0,80 korting.

Staat je vraag er niet bij?
Mail hem naar info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel 010-8080880. We helpen je graag.


Heeft u het antwoord gevonden?