Let op: kijk voor de actuele situatie en maatregelen op de Corona pagina.

Ben je op zoek naar een locatie voor je sportactiviteit? Kijk voor een overzicht op: www.sportbedrijfrotterdam.nl/locaties.
De 15 sporthallen/-zalen en 80 gymzalen zijn verdeeld over de hele stad, ook in Hoek van Holland, Hoogvliet en Rozenburg kan je een locatie huren.
Van maandag t/m vrijdag worden ze overdag gebruikt door scholen
Je kunt als vereniging de zaal huren, maar ook met een groep vriend(inn)en, of met je collega's.

Sporthallen en sportzalen:
Vanaf ca. 16.30 tot 23.00 uur en in het weekend van 09.00-18.00 uur kan je een zaal huren, voor o.a. voetbal, volleybal, basketbal, turnen; bijvoorbeeld voor trainingen, wedstrijden, toernooien en nog veel meer.
Het zijn bemande voorzieningen, m.u.v. Sporthal de Enk en sportzaal Noorderhavenkade, bij deze locaties heb je een pas nodig om de deur te openen.

Gymzalen:
Vanaf ca. 16.30 tot 23.00 uur en in het weekend van 09.00-23.00 uur kan je een zaal huren, voor o.a. minivoetbal, yoga, karate, judo of trainingen voor b.v. korfbal.
Het zijn onbemande voorzieningen, je hebt een pas nodig om de deur te openen.


Hoe kan ik éénmalig een sporthal, sportzaal of gymzaal huren?
Als je incidenteel een zaal wilt huren ga dan naar www.sportbedrijfrotterdam.nl/ruimte-huren.
Hier kan je vijf werkdagen voorafgaand aan de gewenste dag, online een gymzaal/onbemande sporthal reserveren, voor een sporthal geldt 5 uur voorafgaand aan de gewenste tijd. Je maakt een account aan, betaald met IDeal en de zaal staat voor je vast

Ik wil de zaal graag wekelijks op een vaste dag/tijd huren, wat moet ik doen?
Stuur een mail naar info@sportbedrijfrotterdam.nl, vermeld in je mail om welke zaal het gaat of welk gebied; bv. Delfshaven of IJsselmonde. Je ontvangt vervolgens een aanvraagformulier waarop je je wensen kenbaar kan maken. 

Wat zijn de kosten per uur?
Een sporthal kost € 61,30 per uur, een sportzaal € 46,- en een gymzaal € 15,40.
De toegangspas kost € 8,-.

Waar kan ik de pas ophalen?
Voor de gymzalen op Noord en sportzaal Noorderhavenkade kan je de pas ophalen in sportzaal Snelleman, Woelwijkstraat 39.
Voor sporthal de Enk en de gymzalen in Feijenoord en IJsselmonde kan je de pas ophalen in sportzaal Nieuwe Persoonshal, Persoonsdam 139; voor Charlois in sporthal Wielewaal, Brammertstraat 1; voor Hoogvliet in sportzaal Boomgaardshoek, Akkerwinde 1.
Let op! de pasjes moeten contant en gepast betaald worden; neem contact op met één van deze accommodaties om een afspraak te maken om je pas af te halen.

Staat je vraag er niet bij?
Mail hem naar info@sportbedrijfrotterdam.nl of bel 010-8080880.
We helpen je graag.

Heb je het antwoord gevonden?